Large shrimps in a very hot, thick curry cooked with a lot of hot spices, chillies and tomatoes, mainly from South India.
Grote garnalen in scherpe kerriesaus, bereid met specerijen, hete pepers en tomaten, uit Zuid-India.
Large prawns in medium hot curry, cooked together with Indian lentils, tomatoes, spices and fresh lemon juice.
Grote garnalen in medium hete kerriesaus, gekookt met Indiase linzen, kruiden en vers citroensap.
Large shrimps cooked in cream sauce with butter, coconut powder and sliced almonds (very very mild in taste).
Grote garnalen gekookt in roomsaus met boter, kokosnootpoeder en amandelschaafsel (zeer zacht van smaak).
Pieces of fish in a medium hot gravy cooked with medium hot Indian spices, onions, tomatoes and pepers (medium or hot).
Stukjes vis in een medium hete saus gekookt met medium hete Indiase kruiden, uien, tomaten en pepers (medium of heet).
Large shrimps cooked in an assortment of rich spices with tomatoes, garlic, ginger, fresh chillies, paprika and onions (medium hot in taste).
Grote garnalen gekookt in een medium saus met een melange van specerijen, tomaten, gember, knoflook, verse pepers, paprika en uien. (medium van smaak)