Very very hot lamb meat curry cooked with hot spices, chillies and a piece of potato in the curry sauce.
Lamsvlees in zeer scherpe curry bereid met hete kruiden, pepers en een stukje aardappel in de kerriesaus.
Boneless lamb meat cooked in cream sauce, with coconut powder, butter and sliced almonds. (very mild of taste).
Lamsvlees, gekookt in roomsaus met kokospoeder, boter en geschafte amandel (zeer mild van smaak).
Juicy lamb meat curry, cooked together with Indian spinach and spices (medium hot in taste).
Stukjes lamsvlees in curry, gekookt samen met Indiase spinazie en kruiden (medium heet van smaak).
Medium hot lamb curry, cooked together with Indian lentils, tomatoes, lemon juice and spices.
Stukjes lamsvlees in medium hete curry met Indiase linzen, tomaten, citroensap en kruiden.
Lambs meat in thick hot curry cooked with hot spices, mainly originating in South India.
Lamsvlees in hete curry bereid in een melange van sterke kruiden. Afkomstig uit het zuiden van India.